Ingezonden persbericht


Evenement Champagne aan Zee & Sprankelend in de Hotels van Oranje

Champagne aan Zee & Sprankelend, het grootste bruisende evenement in Nederland wordt op zondag 18 november 2007 gehouden in de Hotels van Oranje. Op deze overzichtsproeverij zullen weer meer dan 20 champagnehuizen vertegenwoordigd zijn. Daarnaast is separaat een keur aan fraaie mousserende wijnen uit de gehele wereld te proeven. Er zullen ook weer wedstrijden georganiseerd worden o.a. voor de beste Champagne Brut en de beste mousserende wijn buiten Champagne. De tien genomineerde wijnen zijn voor iedereen te proeven.

Tijdens dit evenement vinden er een beperkt aantal exclusieve masterclasses en presentaties plaats, waarbij afgevaardigden of producenten van een select aantal champagnehuizen hun mooiste champagnes laten proeven en er uitleg over geven. Op deze geleide proeverijen kunnen de bezoekers genieten van sublieme spijzen van grote chefs in combinatie met bijzondere champagnes. Ook zal er een workshop gegeven worden met Roséchampagnes en een proeverij voor beginnende liefhebbers zal niet ontbreken.

Als klap op de vuurpijl zal Perswijn tijdens Champagne aan Zee & Sprankelend de restaurantgids Grootspraak 2008 lanceren! In "Grootspraak" speelt wijn een belangrijke rol. Naast sfeer, ambiance en bediening, spelen de wijnkaart, sommelier, wijnarrangementen en de combinaties van wijn & spijs spelen een belangrijke rol.

Publiciteit speelt bij onze evenementen een belangrijke rol. Ook wij zijn gebaat bij een divers publiek. Hiervoor zijn wij een partnership aangegaan met Gall& Gall en vullen wij twee weken voor het evenement een pagina's van de Telegraaf. Daarnaast worden kaarten gedistribueerd via onze- en nog tientallen andere websites en de lokale VVV-kantoren.


Plaats & tijd : Hotels van Oranje te Noordwijk van 12.00 - 17.30 uur

Entree : 39,50 onderstaande site en de lokale VVV-kantoren

Informatie & boekingen : www.wijnpers.nl/champagne (na 1 juni 2007)

Arrangementen & overnachtingen : http://www.hotelsvanoranje.com/ Voor meer informatie kunt u zich wenden tot :
andre@wijnpers.nl
M 06-45010718