Time : 14:04:13
Date : 02 November 2007
Sender Name: Poker 4 Charity

Online veiling voor goede doelen in Brussel

Op 18 november vindt in het Grand Casino Brussel de finale plaats van Poker 4 Charity 2007. Tijdens dit groots opgezette poker toernooi spelen 10 teams ten behoeve van de goede doelen Sensoa, Moeders voor Moeders, Streekfonds een hart voor Limburg, Veeweyde, Dreamcatcher, Offrez-moi la lune, Scale Dogs, Down Syndroom Vlaanderen, FOS Socialistische Solidariteit en Similes. Dit evenement tracht naast het ondersteunen van deze goede doelen het pokerspel op een positieve manier onder de aandacht te brengen.

Bijdragen voor de goede doelen worden verzameld door middel van sponsoring en ludieke acties. Vanaf 2 november 20u00 worden via ebay onder andere een karting sessie met standup comedian Youssef, attributen van Wim Helsen, een speciaal gemaakt recept van Jeroen Meus en gesigneerde pokerspelen van pokerster Marcel Luske geveild. De veilingen zijn te bekijken via http://veiling.poker4charity.be

De finale wordt op 18 november afgesloten met een slotshow die zal worden opgeluisterd door comedians Bert Gabriëls, Youssef, Jerry Vandyck, Sven Hardies, Latif en Marcel De Wit. Meer informatie op www.poker4charity.be. Toegang tot de finale en de slotshow is gratis, maar enkel voor personen vanaf 21.

contact:
Bram Luyten - 0474 60 59 30