Time : 10:00:00
Date : 05 November 2007
Sender Name: Eenheid-Unité-Einheit

Oproep voor een nationale manifestatie voor de Belgische eenheid op zondag 18 november 2007 in Brussel.

Op 10 augustus slaakte Marie-Claire Houard een hartenkreet: een petitie (http://www.lapetition.be/petition.php?petid=408) om het behoud van de eenheid van ons land te verdedigen en de politieke spelletjes van sommigen die er niet voor terugdeinzen ons land te verkwanselen aan de kaak te stellen.

Al meer dan 125.000 ondertekenaars (via Internet, SMS of op papier)

Een nationale manifestatie voor de Belgische eenheid wordt georganiseerd op zondag 18 november 2007 in Brussel.

Laten we onze verantwoordelijkheid nemen en massaal naar Brussel komen!
Omdat de eenheid van België een paar uur verdient. Omdat we de keuze en het recht hebben om onze mening te uiten. Omdat 10.000.000 Belgen hun woord te zeggen hebben. Omdat wij zelf België zijn en niet alleen de politici. Omdat wij een antwoord wensen en een oplossing voor onze problemen. Omdat de veiligheid, de werkgelegenheid, de energieprijzen, het milieu, de pensioenen, de lonen, ... ons meer aanbelangen dan BHV. Omdat dit de beste manier is om aan de politici en aan de hele wereld onze gehechtheid aan ons land en aan de fundamentele waarden van onze samenleving kenbaar te maken.
Omdat wij Belgen besloten hebben ons niet te grazen te laten nemen. De eenheidsoptocht eindigt in het Jubelpark waar het Eenheidsfeest plaats vindt.

Eendracht maakt macht!

Bekijk ook de bijlage. Deze bijlage is ook beschikbaar op www.pressreleases.be

Perscontacten :
marie.ho@versateladsl.be
vincentgodefroid@skynet.be
gspiltoir@gmail.com

Link to Press Release - FR
Link to Press Release - NL