Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zondag 18 november 2007
14:30 uur
Lindenberg Theater
Ridderstraat 23
6511 TM Nijmegen
024 - 327 37 37

Nederlands Kampioen Theatersport ontvangt Fijn Dankuwel

18 november speelt Op de Geest om 14:30 uur een theatersportwedstrijd tegen Fijn Dankuwel. Een theatervoorstelling vol geimproviseerde scenes. Het Rotterdamse Fijn DankUwel was afgelopen jaar een van de finalisten van het Nederlands Kampioenschap theatersport. Op de Geest werd zoals bekend Nederlands Kampioen. Vandaag de revanche met als ongetwijfelde winnaar het publiek.

Een kaartje kost E 7,00. Reserveren kan bij het Lindenberg Theater : tel. 024 - 327 37 37.

Wat is theatersport?
Twee teams van elk (in het algemeen) vier spelers dagen elkaar uit tot het improviseren van korte scènes. De toeschouwers bepalen waar de scènes over gaan; locatie, sfeer, emotie en (relatie tussen de) personages. Deskundige rechters voorzien de afgeleverde scènes van een rapportcijfer, vaak in samenwerking met het publiek. Het team met de meeste punten is de winnaar. De grootste winnaar is echter het publiek.

Op de Geest is de langst bestaande theatersportvereniging van Nijmegen en werd 4 maart voor de derde keer in haar historie Nederlands Kampioen.

Iedereen die op de hoogte wil blijven van de speeldata van Op de Geest kan zich inschrijven voor de Op de Geest Mailinglist via : www.opdegeest.nl.

--------
Meer informatie over Op de Geest: Martijn Gerritsen 06 - 51 53 48 17


---- --