NK Supersjoelen 2007 in het teken van Doe Een Wens Stichting


Opbrengst komt ten goede aan Doe Een Wens Stichting

GORINCHEM, 20071112 -- Zondag 18 november wordt vanaf 11.00 uur tot 18.00 uur in Partycentrum Remon te Schelluinen (bij Gorinchem) het Nederlands Kampioenschap "Supersjoelen" georganiseerd. Deze finaledag staat geheel in het teken van het goede doel: Doe Een Wens Stichting die de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervuld. Ook voor niet-geplaatste spelers is er de mogelijkheid om mee te doen, want er zijn maar liefst 15 wildcards te koop. Daarnaast treden er tal van artiesten en BN'ers zoals Brian Pinas, profvoetballer van FC Dordrecht op. De entree bedraagt slechts 3,50 euro.

Wildcards voor niet geplaatsten
Altijd al gedroomd om mee te doen aan een heus Nederlands Kampioenschap? Die droom kan werkelijkheid worden want er zijn nu "wildcards' voor dit kampioenschap te koop. De prijs van 25 euro komt geheel ten goede aan de Doe Een Wens Stichting. Voor die prijs is men deelnemer aan dit echte NK!

Veel artiesten en BN'ers
De toeschouwers worden zeker niet vergeten tijdens dit evenement. Zo zullen bijv. actrice Elly de Graaf (bekend als Rosa uit GTST), wielrenster Marianne Vos, motivator Emile Ratelband en profvoetballer van FC Dordrecht Brian Pinas hun opwachting maken. Kijk voor meer informatie op www.supersjoelen.nl

Supersjoelen voor jong en oud
Supersjoelen is een laagdrempelige bezigheid die veel lijkt op het sjoelen wat velen thuis deden. De bakken zijn maar liefst 5 meter lang en de schijven zo groot als een schoteltje. In 2005 werd het supersjoelen door het Algemeen Dagblad uitgeroepen tot leukste "doe bezigheid".

Doe Een Wens Stichting Nederland
De Doe Een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Alle wensen worden vervuld, mits de kinderen dit lichamelijk en geestelijk aankunnen. Doe Een Wens wil het wenskind een onvergetelijke tijd bezorgen, even weg van ziekenhuis, behandeling en doktoren. Ook de ouders en thuiswonende broertjes en zusjes mogen mee tijdens de wensvervulling. Door de jaren heeft de Stichting al 2000 wensen vervuld. Doe Een Wens is voor haar werk afhankelijk van de steun en betrokkenheid van bedrijven, donateurs, ambassadeurs en circa 225 vrijwilligers. Heeft u ook interesse in een vrijwilligersfunctie in de regio Rijnmond, kijk dan op onze website www.doeeenwens.nl. Hier vindt u een actueel overzicht van de vrijwilligersfuncties die wij momenteel hebben.





Doe Een Wens Stichting