Ingezonden persbericht


18 november 2007 klank-lig-concert in Maarssen-Dorp

Maarssen - Op Zondag 18 november 2007 verzorgt The Sound Of Silence een bijzonder klank-lig-concert in de Kinderkapel West-Hill aan de Parkweg 46 in Maarssen-Dorp. Het concert begint om 16.00 uur en duurt ca. 90 minuten. Een unieke ervaring op een bijzondere plek. Ontspannende klanken van etnische instrumenten waar je liggend op een matrasje van kunt genieten.

Een klank-lig-concert is een 90 minuten durend 'KLANKENBAD'. Comfortabel liggend op een matrasje luisteren naar de ontspannende klanken van onder andere Tibetaanse klankschalen, de gong uit China, diepe aarde klanken van de Didjeridoo uit Australië, regenstokken, bellen uit India, sjamanen trommels en intuïtieve zang. U zult al gauw ontdekken dat het zeer harmoniserend werkt voor lichaam en geest en dat het eigenlijk meer een ervaren, voelen en beleven is van al die verschillende trillingen die deze etnische instrumenten uit alle delen van de wereld voortbrengen. Net zoals ieder mens uniek is, beleeft en vertaalt men ook dit klankenbad op een eigen unieke wijze. De één vertaalt de trillingen in mooie beelden de ander voelt heel fysiek wat er zoal lichamelijk speelt en weer een ander droomt weg, even niets moeten, de aandacht naar binnen, luisteren en voelen, jezelf laten verrassen. Heel rustig wordt u weer terug gehaald van de klankreis. Na afloop is er nog een kopje thee, gelegenheid om vragen te stellen en nog wat na te praten.

Dit klankconcert wordt georganiseerd door de ' Sound of Silence ' een kleine onderneming opgezet door Irene Pool, zij werkt al ruim 15 jaar als klanktherapeute, coach en natuurgeneeskundige. Ze organiseert klankconcerten door heel Nederland, ook op verzoek bij mensen thuis, voor bedrijfstrainingen maar ook voor instellingen werkzaam in de gezondheidszorg. Irene Pool heeft een eigen praktijk waar ze ook privé sessies klankhealing geeft en mensen begeleidt op hun pad van bewustwording.

Voor het klank-lig-concert dient u van te voren te reserveren! De kosten zijn ¤ 25,- per persoon. Neem een lichte deken mee, matrasjes en kussens zijn aanwezig. Voor meer informatie en reserveringen kunt u kijken op de website van, the Sound of Silence www.thesoundofsilence.nl, een mail sturen naar info@thesoundofsilence.nl of bellen naar Irene Pool, gsm. 06.22414063.



KLANKHEALING - LIG - CONCERT
> Pure ontspanning, klank beleven
Kinderkapel Maarssen, Parkweg 46, Maarssen-Dorp
Zondag 18 november 2007
Aanvang 16.00 uur, het concert duurt 90 minuten.
Matrasjes en kussentjes aanwezig, na afloop nog een kopje thee, Kosten ¤ 25,- pp. Reserveer tijdig.
Voor meer informatie en reserveringen kunt u kijken op de website van The Sound of Silence www.thesoundofsilence.nl, een mail sturen naar info@thesoundofsilence.nl of bellen naar Irene Pool Gsm. 06.22.41.40.63.