Politie Limburg-Noord

Politie assisteert bij eenzijdig ongeval

Datum: 18-11-2007
Tijd bericht: 13:31
Plaats: Belfeld
De politie heeft vrijdagavond omstreeks 18.40 uur assistentie verleend bij een eenzijdig ongeval waarbij een 81-jarige vrouw uit Venlo bij betrokken was.

De vrouw reed in haar auto over de A73 vanuit Beesel richting Venlo. Bij de afslag naar Belfeld reed zij de afrit op waar zij een t-splitsing naderde. Hier aangekomen sloeg zij niet rechts- of linksaf maar reed in volle vaart rechtdoor. De auto schoot hierdoor ongeveer zes meter van het taluud naar beneden en kwam op vier wielen op een bedrijfsterrein terecht. De auto schoot nog zo honderd meter door en kwam zonder verder wat te beschadigen tot stilstand. De auto zelf is total loss. De vrouw kan zelf uit haar auto stappen en loopt over het modderige terrein in de richting van het bedrijf. Hier vertelt ze het personeel over het ongeval.

De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis. Hier is geen ernstig letsel geconstateerd. Zij is ter observatie een nacht opgenomen. Ze gaf aan dat ze niet goed oplette en daardoor rechtdoor reed bij de t-splitsing.