Politie Limburg-Noord

Politie zoekt getuigen van mishandeling

Datum: 18-11-2007
Tijd bericht: 10:55
Plaats: Susteren
De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 15-jarige jongen uit Susteren die zaterdagavond omstreeks 21.50 uur plaatsvond.

De jongen fietste samen met twee vrienden vanaf de Heidestraat naar de Susterderveldweg toen zij aan de rechterzijde van de weg twee personen zagen staan. Beide personen liepen in de richting van het slachtoffer en één van hen gaf hem een duw. Het slachtoffer raakte uit balans, maar kon zichzelf nog net staande houden. De jongen schrok van wat er gebeurde, legde zijn fiets op de grond en rende weg in de richting van het kruispunt. Een derde persoon kwam vervolgens uit de bosjes gelopen en duwde de jongen omver. Alle drie de personen begonnen vervolgens het slachtoffer te schoppen en te slaan. Eén van de personen beroofde het slachtoffer vervolgens van zijn mobiele telefoon (een zwarte Samsung D520) en ook zijn fiets (kleur zilver/grijs) werd meegenomen.

Het slachtoffer liep na de mishandeling naar een nabij gelegen woning waar hij hulp kreeg. Hij liep door de mishandeling diverse schaafwonden op. Er is een summier signalement van de drie personen: het zijn drie jongens van rond de 1.80 meter lang en ze droegen allen donkere kleding. Eén persoon had een capuchon over zijn hoofd, een ander een muts. Eén van de personen droeg witte sportschoenen.

De politie roept getuigen op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844 of bij het politiebureau.