Politie Limburg-Noord

Politie zoekt getuigen van aanrijding met ernstig letsel
Datum: 18-11-2007
Tijd bericht: 16:52
Plaats: Venlo
De politie is dringend op zoek naar getuigen van een aanrijding met letsel die vorige week zondag 11 november omstreeks 04.30 uur in de ochtend plaatsvond op de Goltziusstraat.

Die ochtend fietst een 19-jarige vrouw uit Venlo naast een 24-jarige man uit Blerick over de Goltziusstraat. Ter hoogte van het Goltziusmuseum worden zij met hoge snelheid ingehaald door een grijs/zilveren personenauto van het type hatchback met een Nederlandse kentekenplaat. De auto raakt de 19-jarige vrouw die hierdoor op het trottoir tien meter verder ten val komt. De automobilist rijdt zonder te stoppen door en slaat vanuit de Goltziusstraat rechtsaf de Deken van Oppensingel in. Het slachtoffer kan zich niets meer van de aanrijding herinneren en gaat naar huis. Als zij de volgende dag naar het ziekenhuis gaat blijkt dat ze een gebroken sleutelbeen, gebroken kuitbeen, een hersenschudding en vele schaafwonden heeft.

De politie is op zoek naar getuigen van deze aanrijding. Zij kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844 of bij de politie in Venlo.