Stadsdeel De Baarsjes Amsterdam


Wil jij iets DOEN voor De Baarsjes?

13 november 2007

-
Sandra Hirs

Kom dan maandagavond 19 november naar Het Sieraad. Dan organiseert de denktank (bestaande uit bewoners van het stadsdeel) een bijeenkomst voor mensen die iets willen doen voor de Baarsjes.

lampje.gif (6 Kb) Tijdens de bewonersbijeenkomst op 3 september georganiseerd door de denktank de Baarsjes zijn er tientallen mooie ideeën aangedragen om ons stadsdeel leuker, boeiender, veiliger en schoner te maken. Voorbeelden van ideeën zijn: het organiseren van een groot cultureel evenement in de Baarsjes; het organiseren van sportevenementen in de buurt; een `welkom in de baarsjes-avond' voor nieuwe bewoners; en nog veel meer.

Het stadsdeel is heel enthousiast over deze initiatieven en wil geld ter beschikking stellen voor de uitvoering. Op 19 november gaan we teams vormen van mensen die willen helpen met het organiseren van een of meerdere ideeën in de Baarsjes. Hiernaast zal er voor iedereen een wereldmaaltijd verzorgd worden en is er muziek.

Wil jij meedenken en meedoen in De Baarsjes? Kom dan 19 november van 18.00u tot 22.00u naar Het Sieraad op de Postjesweg 1!

Kernwoorden:

* Gezelligheid

* Andere mensen leren kennen

* Ideeën en acties voor de buurt met anderen delen
* Je netwerk vergroten

* De Baarsjes de leukste buurt van Amsterdam!

Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact opnemen met Joke Hermsen (joke.hermsen@planet.nl)

Graag tot dan!
Denktank Sociale Cohesie de Baarsjes

P.S. In verband met het organiseren van de wereldmaaltijd zouden wij graag voor 15 november (op rstoop@bda.amsterdam.nl of 06-28370581) van u horen of u aanwezig kunt zijn.
Reageer