SearchBoth.nl lanceert Nederlands eerste website die tegelijkertijd Google.nl & Yahoo.nl doorzoekt

19/11/2007 06:34



PR Newswire



AMSTERDAM, Nederland, November 19 /PRNewswire/ --

- SearchBoth.nl stelt computergebruikers in staat om Google.nl en Yahoo.nl tegelijkertijd te doorzoeken door beide websites in split screen te plaatsen. Computergebruikers kunnen zoeken en de resultaten van beide websites naast elkaar zien

SearchBoth, Corp. kondigde vandaag de lancering aan van SearchBoth.nl; Nederlands eerste website die het computergebruikers mogelijk maalt om Google.nl en Yahoo.nl tegelijkertijd te doorzoeken.

Google en Yahoo worden naast elkaar in split screen geplaatst, waardoor computergebruikers gemakkelijk de resultaten van beide websites kunnen vergelijken. De onderneming lanceert dezelfde service ook in 17 andere landen, waaronder in de V.S. met SearchBoth.com, in Groot-Brittannië met SearchBoth.co.uk, in België met SearchBoth.be, in Frankrijk met SearchBoth.fr, in Rusland met SearchBoth.ru en in vele andere landen. Alle websites van de SearchBoth familie doorzoeken in hun respectievelijke landen zowel Google en Yahoo of Google en MSN.

Online zoekers zijn nu niet meer gebonden aan slechts één zoekmachine. Volgens onderzoekers en analisten zijn het merendeel van de op techniek gerichte en niet op techniek gerichte Nederlandse zoekmachine gebruikers verdeeld tussen enerzijds Google zoekers en anderzijds Yahoo zoekers. Elke scherm hetzelfde resultaat, maar op verschillende pagina's. Sommige resultaten staan op Google's eerste pagina, terwijl dezelfde resultaten misschien op Yahoo's tweede, derde of vierde pagina staan, en omgekeerd. Beide zoekmachines dienen te worden gecontroleerd om zeker te zijn van een accuraat zoekresultaat.

SearchBoth.nl zal erg nuttig zijn voor advocaten, artsen, studenten en onderzoekers. Iedereen die op zowel Google als Yahoo zoekt kan dat nu op één pagina doen, naast elkaar.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de onderneming zelf op Info op SearchBoth.com (Info@SearchBoth.com).

Website: http://www.SearchBoth.com

Stephen Dillon van Internet Times, +1-866-848-3392, pr@internetlabz.com