Digitale computer cursussen voor beginners


met stap voor stap gesproken oefeningen

Rheden, 20071119 -- Digitale computer cursus is een bedrijf die geruime tijd cursussen geeft aan beginnende computergebruikers. Reeds jaren horen wij dat lezen in het cursusboek goed gaat, maar dat de gang naar de computer een moeilijke blijft. Hierop hebben wij een product ontwikkelt dat de cursist de mogelijkheid geeft een cursus te volgen direct van de eigen computer in een veilige omgeving. Een boek is hierbij niet meer nodig.

Uitgangspunt:
Het moet laagdrempelig zijn, geen voorkennis en de trend onderwerpen (o.a. picasa, google earth en windows Vista) moeten worden behandeld.

Het unieke van het product is dat de cursist na het online behandelen van de lesstof de mogelijkheid heeft om stap voor stap digitale oefeningen met een gesproken stem kan doorlopen ook in de veilige omgeving. Kortom oefeningen gesimuleerd zoals dit in het werkelijke programma ook gaat. De cursist moet de stappen maken om verder te kunnen en wordt zo bekend gemaakt met de werking van een bepaald programma.

Als voorbeeld de digitale cursus Windows Vista:

De lesstof zal worden behandeld.
De oefeningen leren o.a. hoe maak ik een gebruiksaccount, hoe verzend ik een foto naar mijn vriendin, hoe verander ik mijn bureaublad en nog vele anderen. De oefening gaan stap voor stap, bij elke stap geeft een gesproken stem eerst aan wat er moet worden gedaan. De cursist kan dit uiteraard ook nalezen.

Op onze website www.digitalecomputercursus.nl kan de cursist alvorens te kopen een demo zien hoe de cursus in zijn werk gaat.

De mensen die nu (denken) niet te kunnen maar wel graag willen, hebben zeer veel aan dit nieuwe product.


Digitale computer cursus
www.digitalecomputercursus.nl





Digitale computer cursus