Sinterklaas & Telegram Service werken weer samen


ALTEVEER, 20071119 -- Voor het vierde opeenvolgende jaar, is er sprake van een samenwerking tussen niemand minder dan Sinterklaas en de Telegram Service in Alteveer. Via de website www.sinterklaastelegram.nl kan iedereen aan Sinterklaas vragen om een SinterklaasTelegram te versturen. Dit jaar hebben de speciaal opgeleide Telegrampieten extra veel cadeaus meegenomen uit Spanje, die kunnen worden toegevoegd aan het SinterklaasTelegram. De Telegrammen komen de hele wereld over, want verzending naar het buitenland behoort ook tot de mogelijkheden.

Door de enorme drukte van vorige jaren, heeft Sinterklaas nu dubbel zoveel TelegramPieten opgeleid en in Alteveer gestationeerd. De TelegramPieten zijn al sinds september bezig met de voorbereidingen. Sinterklaas: "Van te voren had ik nooit verwacht dat het zo'n storm zou lopen. Natuurlijk schrijf en onderteken ik alle SinterklaasTelegrammen wel zelf".

Bij ieder SinterklaasTelegram zit een verlanglijstje in de vorm van een wortel, dat kinderen kunnen invullen en in hun schoen kunnen stoppen. Sinterklaas: "Uiteraard lees ik alle binnengekomen verlanglijstjes en houd ik zoveel mogelijk rekening met de wensen van de kinderen". Op de vraag, of de pakjesboot door alle extra cadeaus niet te klein is geworden, antwoordt de Sint bevestigend: "Als het zo doorgaat, moeten we inderdaad volgend jaar een extra pakjesboot meenemen vanuit Spanje!".





Ingezonden persbericht