Ingezonden persbericht



Persbericht 19 november 2007

Wereldwijde bekende schrijver nu in het Nederlands

Miljoenen mensen hebben zijn boek You were born rich reeds gelezen en zijn er beter van geworden. Nu in het Nederlands uitgegeven door Succesboeken.nl: Je bent rijk geboren. Het boek is verkrijgbaar via de boekhandel en www.succesboeken.nl

The Secret
In augustus 2005 werd Bob benaderd door Rhonda Byrne, een Australische televisieproducente, die zijn boek You were born rich had gelezen. Zij wilde een film maken over de basiswetten van welvaart en wilde Bob absoluut in haar film. Mede door Bob Proctor is die film en het boek The Secret een wereldwijd succes geworden.

Miljoenen oplage
Het originele boek You were born rich is al vele jaren wereldwijd een bestseller in miljoenen oplage.
Bob Proctor heeft in simpele, voor iedereen begrijpbare woorden, opgeschreven hoe iedereen welvaart kan creëren, mits hij of zij een aantal basiswetten leert toe te passen.
Het boek Je bent rijk geboren is een praktische gids die de lezer stap voor stap echte welvaart leert. Praktisch en vol met verhalen en voorbeelden.

Verkorte biografie Bob Proctor
Bob begon zijn carrière als brandweerman.
Op 26 jarige leeftijd was Bob zo goed als failliet en op 28 jarige leeftijd was hij miljonair. De 45 jaar daarop heeft Bob Proctor zich verdiept in die bijzondere gebeurtenis. Hij wilde weten waarom dat was gebeurd. Hij heeft gewerkt voor en met de grootste der aarde op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft vele bühnen gedeeld met grote namen op het gebied van persoonlijke en financiële ontwikkeling.
Bob Proctor is 73 jaar - oogt 53 jaar - en is van plan nog miljoenen mensen te bereiken met zijn kennis en boodschap: Je bent rijk geboren. Het enige wat je moet weten is hoe je die kennis toepast.

Om het eerste hoofdstuk te lezen van Je bent rijk geboren: klik http://www.succesboeken.nl/Inkijken/JeBentRijkGeboren-inkijken.pdf

//////////

Noot voor de redactie (