Centrum voor Kennis Communicatie (BR>

Nationaal Sustainability Congres 2007 - WTC Rotterdam - dinsdag 20 november

Aanmelden voor bezoekers nu geopend!

Dit jaar wordt het jaar van de duurzame doorbraak kopte het bekende magazine P+ onlangs. Naast natuurlijk het effect van de film van Al Gore en diverse rapporten, zijn er volop signalen dat we dit jaar deze doorbraak in denken en doen gaan meemaken. Het Nationaal Sustainability Congres wil in dit proces een leidende rol innemen. Het congres was al 7 jaren lang hét evenement op het gebied van maatschappelijk verantwoord/duurzaam ondernemen (MVO).

De 8ste editie op 20 november zal zich verbreden naar hét jaarlijkse duurzaamheidsevent van Nederland voor ondernemers, beleidsmakers, maatschappelijke groeperingen, trendwatchers, marketeers, productontwikkelaars etcetera.
Met ruim aandacht voor de actuele en toekomstige thema's als duurzaam bouwen, duurzame mobiliteit, duurzame voeding, MVO, energie/klimaat, lifestyles, duurzaam beleggen, new business & opportunities, duurzaamheid in beleid en economie.

Kortom, hét jaarlijkse ijkpunt in een ongoing proces naar een duurzaam Nederland.

De gemeente Rotterdam is de enthousiaste gastheer en als locatie is het World Trade Center in Rotterdam geselecteerd. De gemeente Rotterdam werkt actief mee om van het evenement een succes te maken. Dit past volop in de grote duurzaamheidambitie die de stad heeft.

Voor actuele informatie over de organisatie kijk op de speciale weblog.

Het Nationaal Sustainability Congres is het jaarlijks grootste duurzaamheidscongres in Nederland georganiseerd door DHV en CKC