Gemeente Overbetuwe


Dynamic Tennis voor iedereen in Overbetuwe

Breedtesport Overbetuwe organiseert, in samenwerking met de Gelderse Sport Federatie, op 20 en 27 november a.s. twee kennismakingslessen Dynamic Tennis in Sporthal de Helster in Elst. Deelname is gratis, de lessen zijn bedoeld voor iedereen; van jong tot oud, man en vrouw.

Dynamic Tennis is een moderne variant op normaal tennis, met dit verschil dat er wordt gespeeld op een kleiner veld en de bal en het racket lichter zijn. Het spel is aan te leren zonder langdurige oefening vooraf, zodat al vrij snel optimale speelvreugde aan het spel wordt beleefd.
Doordat de bal en het racket lichter zijn, wordt overbelasting van handen en gewrichten voorkomen en is Dynamic Tennis door iedereen te beoefenen. De sport wordt in de sporthal beoefend.

De kennismakingslessen vinden plaats op dinsdag 20 en dinsdag 27 november. Op beide dagen wordt er gespeeld van 12.00 tot 13.00 uur. U heeft voor de activiteit alleen zaalschoenen en sportkleding nodig, voor de overige materialen wordt vanzelfsprekend gezorgd.

Bent u geĂŻnteresseerd en wilt u meedoen? Deelname is gratis, vooraf opgeven is echter wel noodzakelijk. U kunt zich tot en met vrijdag 16 november aanmelden bij Hilde van der Velde op telefoonnummer: 026 - 35 40 395, of mobiel 06 - 53 44 81 54.