Gemeente Alkemade


Vergadering commissie Ruimtelijke Ordening

13-11-2007

Dinsdag 20 november 2007 vindt om 20.00 uur een extra vergadering van de commissie Ruimtelijke Ordening plaats in het gemeentehuis van Alkemade. Deze extra vergadering is een vervolg op de vergadering van 6 november 2007 en wordt geheel gewijd aan het Masterplan Braassemerland.

De vergadering is openbaar, u bent van harte uitgenodigd deze bij te wonen. Tijdens deze extra vergadering kunt u geen gebruik maken van het spreekrecht, die mogelijkheid was er tijdens de eerste vergadering op 6 november. Voor vragen kunt u terecht bij commissie griffier, de heer Démoed, tel. (071) 332 72 17, of via het algemene e-mailadres van de gemeente.

De agenda ligt met bijbehorende stukken ter inzage bij bureau Communicatie van de gemeente en kunt u downloaden onderaan deze pagina. Voor vragen over de specifieke agendapunten kunt u contact opnemen met de griffier van de commissie.

De extra raadsvergadering over Braassemerland die ingepland stond voor 20 november, is in verband met deze extra commissievergadering verschoven naar donderdag 6 december 2007. Hierover verschijnt te zijner tijd meer informatie in het Witte Weekblad en op deze website.

Bijlagen :
00a Agenda rom.pdf
04 Rvs Masterplan.pdf