Carlyle Capital Corporation aan Webcast Company Briefing

15/11/2007 16:36



PR Newswire



NEW YORK, November 15 /PRNewswire/ --
Carlyle Capital Corporation Limited (Amsterdam: CCC, GG00B1VYV826) (het "bedrijf") kondigde vandaag aan dat James H. Hance, Jr., Directeur en Voorzitter van de Raad van Bestuur, en John C. Stomber, President, Chief Executive Officer en Chief Investment Officer een briefing zullen geven over het bedrijf op een privé-bijeenkomst op dinsdag 20 november om 10u45 West-Europese tijd, 4u45 Eastern Standard Time.

De briefing zal live via Internet te volgen zijn via de website van het bedrijf op http://www.carlylecapitalcorp.com. De opname van de webcast en een kopie van de presentatie zullen op deze locatie gedurende 30 dagen beschikbaar blijven.

Over Carlyle Capital Corporation
Carlyle Capital Corporation Limited is een bedrijf onder Guernsey, dat op 29 augustus 2006 werd opgericht. Het objectief van dit bedrijf op lange termijn is het bereiken van aantrekkelijke, naar risico gewogen rendementen voor aandeelhouders via lopende inkomsten en, in mindere mate, kapitaalherwaardering. In de toekomst zal het bedrijf proberen om dit objectief te bereiken door te investeren in een gediversifieerd portfolio van activa met vaste inkomsten, die uit hypotheekproducten en activa uit vreemd vermogen bestaan. Het bedrijf gebruikt vreemd vermogen om zijn investeringen te financieren en zijn inkomen is hoofdzakelijk afkomstig van het verschil tussen het inkomen uit interesten uit zijn activa en de kosten van de financiering van deze activa en vanuit kapitaalwinsten die gegenereerd worden als het bedrijf activa van de hand doet.

Het Carlyle Investment Management L.L.C. ("CIM") leidt het bedrijf dientengevolge tot een beheersovereenkomst. CIM is een geregistreerde beleggingsadviseur volgens de Wet op Beleggingsadvies van 1940 van de VS en is een filiaal van de T.C. Group, L.L.C.

Deze persmededeling bevat geen of maakt geen deel uit van een aanbieding of uitnodiging om te verkopen of te publiceren, of van een verzoek of aanbieding om aandelen of andere effecten van Carlyle Capital Corporation Limited aan te kopen of ervoor in te schrijven. De aandelen Klasse B en de gerelateerde beperkte effectenaandelen van het bedrijf zijn onderworpen aan een aantal restricties op eigendom en transfer, met inbegrip van restricties die de mogelijkheid beperkt van VS-inwoners om zulke effecten te verwerven of te bezitten.

Website: http://www.carlylecapitalcorp.com

Investeerders, VS - Christina Corcoran, +1-212-850-5703, christina.corcoran@fd.com; of VK - Robert Bailhache, +44-20-7269-7200, robert.bailhache@fd.com, beide van FD voor Carlyle Capital Corporation Limited