Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Informatie-avond Vereniging Initiatief Arentsschool

Aanstaande dinsdagavond 20 november houdt de Vereniging Initiatief Arentsschool een informatie-avond, waarin ze meer uitlegt over het initiatief voor een gemengde school.

De Vereniging Initiatief Arentschool Kralingen is een ouderinitiatief die als doel heeft om van de Arentschool een gemengde school te maken. Onder een gemengde school verstaat deze vereniging

een school waarbij de leerlingen een afspiegeling zijn van de wijk Kralingen. De Vereniging Initiatief Arentschool Kralingen wil van de Arentschool een gemengde school maken door voldoende ouders te interesseren voor dit ouderinitiatief. Momenteel hebben zich reeds 40 enthousiaste ouders ingeschreven op de Arentschool.

Gemengde klassen op de Arentsschool

Met ingang van het schooljaar 2007/2008 wordt gestart met gemengde klassen op de Arentschool, uitsluitend in groep een en twee. Ouders die dit initiatief steunen en zich willen aanmelden kunnen dit doen via de website www.eenschooldichtbij.nl (klik Initiatieven en vervolgens Arentschool aan). Ouders die geen internet hebben, kunnen zich ook aanmelden bij de Arentschool. De locatieleider is Gerard Koenen en meerscholig-directeur is Cees Adriaanse. Tevens kunnen zij contact opnemen met Henk Kooij, zijn tel.nr is: (06) 22 30 75 86, en zijn emailadres: arentschool@isonzeschool.nl

Informatie-avond 20 november

Voor alle ouders die meer informatie over dit initiatief willen ontvangen, wordt er dinsdagavond 20 november 2007 vanaf 20.00 uur een informatie avond op de Arentschool gehouden. Het adres hiervan is Jaffahof 75. Dit initiatief wordt ondersteund door het schoolbestuur VPCS, de school en het JOS.