Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Informatieavond over schoon, heel en veilig

De deelgemeente Feijenoord wil graag met u praten over de situatie rondom schoon, heel en veilig in uw buurt. Daarom houdt zij op dinsdag 20 november aanstaande een informatieavond in het gebouw van de speeltuinvereniging Afrikaanderplein. De bijeenkomst begint om 19.00 uur. U bent van harte welkom!

De informatieavond is bedoeld om u te informeren over de activiteiten die de deelgemeente onderneemt om uw buurt schoon, heel en veilig te houden. Ook hoort de deelgemeente graag wat uw mening over dit onderwerp is.

Ontwikkelingen
Vanuit de deelgemeente is de heer Ton Buitendijk, wijkregisseur Afrikaanderwijk, aanwezig tijdens de informatieavond, alsmede mevrouw Anna-Maria Carbonara van het opbouwwerk. Verder geeft de heer Rachad Zakaria van Vestia informatie over de stand van zaken rondom de ontwikkelingen in de buurt. Ook is de buurtagent van de Tweebosstraat Edwin Rietveld aanwezig.

Informatie
Voor meer informatie over deze bewonersbrief kunt u bellen met de wijkregisseur van de Afrikaanderwijk. Hij is te bereiken via (010) 291 60 29.