All we need is You! Zest Utilities werft op Job Market Groningen

19/11/2007 09:59



Zest Utilities BV



Groningen, 19 november 2007

Op dinsdag 20 en woensdag 21 november is de Energy Delta Job Market het toneel voor de "All we need is You!" wervingsactie van Zest Utilities. Met een heuse -All you need is Love- caravan en een videoboodschap van haar eigen medewerkers aan nieuwe kandidaten probeert Zest Utilities nieuwe medewerkers te werven.

De -Robert ten Brink- caravan is voor deze gelegenheid midden op de Job Market geplaatst en voor de videoboodschap is zelfs het nummer "All you need is Love" van John Lennon opnieuw ingezongen en vermaakt tot "All we need is You!".

Kandidaten krijgen bij een bezoek aan de caravan de videoboodschap te zien, maar kunnen ook terecht op www.allweneedisyou.com, waar de filmpjes op een speciaal ontworpen website ook te zien zijn. De filmpjes zullen ook gepost worden op YouTube en Hyves.

Zest Utilities is een middelgrote adviesorganisatie gespecialiseerd in procesverbetering in de utility markt. Consultants van Zest Utilities werken bij nagenoeg alle energie- en waterbedrijven aan het operationaliseren van wet- en regelgeving en het verbeteren van bedrijfsprocessen. Dit betekent onder andere het ontwerpen en optimaliseren van processen en systemen, maar ook het adviseren en het leiden van projecten behoort tot het werkpakket. Vanuit vijf business units gericht op processen, applicaties, informatiebeheer, duurzame energie en slimme meters opereren ze met tegen de 100 specialisten bij energieleveranciers, netwerkbedrijven, meetbedrijven en waterbedrijven

Zest Utilities, onderdeel van de Zestgroup, is een sterk groeiende onderneming. Als uitbreiding op de bijna 100 consultants en projectmanagers zoekt het bedrijf het komende jaar 30 tot 40 nieuwe medewerkers voor interessante banen. Om haar ambitieuze doelstellingen te halen sluit het bedrijf ook overnames niet uit.





http://www.allweneedisyou.com