Lancering 's werelds eerste Engels-Chinese vertaaldienst gekoppeld aan e-mail: Chinglish.com klaar voor Olympische Spelen 2008

20/11/2007 10:12



PR Newswire



CULEMBORG, Nederland, November 20 /PRNewswire/ -- Nederlands internetbedrijf breidt uit met innovatieve vertaal- en corrigeerdienst voor Engels en Chinees

Chinglish.com lanceert vandaag een nieuwe versie van haar tweetalige website met daarop de eerste Engels-Chinese vertaal- en corrigeerdienst ter wereld die is gekoppeld aan webmail. Met deze dienst komt Chinglish.com tegemoet aan de groeiende vraag naar tweetalige communicatie tussen China en het Westen. Chinglish.com was al de enige portal die communicatie tussen China en het Westen gemakkelijk maakt door het aanbieden van gratis online vertaalhulpmiddelen, waaronder een uniek Engels-Chinees e-mailsysteem.

Professionele vertalingen en gecorrigeerde teksten met een druk op de knop

Internationale handel, miljoenen studenten Engels en Chinees en een steeds groter aantal Chinezen dat Europa bezoekt of als vestigingsplaats kiest: de communicatie met Chineestaligen neemt toe, maar nog altijd vormt taal een barriere. Chinglish.com wil deze barriere verkleinen door het aanbieden van gebruiksvriendelijke hulpmiddelen die de communicatie verbeteren. Zo is het op de geheel vernieuwde website mogelijk om met een enkele muisklik teksten te laten corrigeren of vertalen door vertalers en copywriters die Engels of Chinees als moedertaal hebben. Na het verkrijgen van een gratis machinevertaling of na het schrijven van een e-mail kan de gebruiker "Request human translation" of "Proofread" klikken. De vertaalde of gecorrigeerde tekst wordt binnen 24 uur gestuurd naar het e-mailadres van de gebruiker. Een eenvoudig online pre-paid betalingssysteem maakt het mogelijk deze diensten snel en zonder tussenkomst van een vertaalbureau aan te bieden.

Unieke Engels-Chinese online communicatietools

Chinglish.com biedt een breed pakket aan geavanceerde hulpmiddelen om de communicatie tussen Engels en Chinees te vergemakkelijken. Naast de nieuwe corrigeer- en vertaaldienst bevat de site het enige gratis e-mailsysteem ter wereld waarbij teksten automatisch worden vertaald van Engels naar Chinees en vice versa. Het is tevens het enige e-mailsysteem waarmee gebruikers kunnen mailen met een naam in Chinese karakters. De online Input Method Editor (IME) stelt gebruikers in staat om waar ook ter wereld in het Chinees e-mailberichten te lezen en te schrijven: een uitkomst voor toeristen, zakenmensen en studenten buiten China, waar computers niet zijn voorzien van een IME.

http://www.chinglish.com