Marijke Schreiner nieuwe algemeen directeur Stayokay

20/11/2007 10:30



Stayokay



De Raad van Toezicht van Stayokay heeft Marijke Schreiner per 1 januari 2008 aangesteld als algemeen directeur van Stayokay. Zij volgt Karina Schilte op die samen met Robert Sanger, directeur bedrijfsvoering, de directie van Stayokay vormt. Schreiner (45) is na de Hoge Hotelschool Den Haag haar loopbaan begonnen bij Golden Tulip. Daarna heeft zij verschillende managementfuncties bekleed bij NH hotels en Hampshire Hospitality & Leisure. De afgelopen twee jaar was Marijke Schreiner Algemeen Manager van Sweet Resorts een centrum voor preventieve gezondheidszorg.

Schreiner omschrijft Stayokay als 'een aantrekkelijk bedrijf met harde werkers en een inspirerende sfeer. Stayokay heeft de afgelopen jaren een heel boeiende ontwikkeling doorgemaakt zoals de opening van aantal nieuwe hostels en de introductie van het nieuwe eigentijdse interieurconcept'. Als primaire taak in haar nieuwe functie ziet zij: 'het verder professionaliseren en ontwikkelen van Stayokay als herkenbare keten met een toonaangevende rol op de markt van budgetaccommodaties'.

Stayokay - 30 hostels in Nederland
Stayokay is een keten van 30 hostels op verrassend mooie plekjes in Nederland; in de City, in de Groene omgeving of aan Kust en water. De hostels zijn gevestigd in een kasteel, eigentijdse nieuwbouw of landhuis en beschikken over een grote variëteit aan kamers. Al bijna 80 jaar ontvangt Stayokay individuele gasten, gezinnen, (sport)verenigingen, scholen en bedrijven. Daarbij staat gastvrijheid, service en duurzaamheid hoog in het vaandel. De hostels van Stayokay staan garant voor een gezellig en aantrekkelijk geprijsd verblijf in een informele, ongedwongen sfeer. Stayokay is in Nederland de grootste aanbieder van groeps- en budgetaccommodaties.





http://www.stayokay.com


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie (