EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport
http://www.evo.nl

11/20/2007 - EVO gaat mkbâers helpen bij ICT-toepassingen

ICT-toepassingen

Uit recent onderzoek van TNS NIPO blijkt dat mkbâers weinig (76 procent) gebruikmaken van ICT-toepassingen. Er is een gebrek aan kennis bij het mkb op het gebied van moderne ICT-oplossingen en de voordelen die deze bieden op het gebied van kostenbesparing, efficiency, gemak en klanttevredenheid.

EVO heeft dit probleem gesignaleerd bij haar achterban en is op zoek gegaan naar een oplossing om mkb-ondernemers hierbij te ondersteunen. Dit heeft geleid tot het product EVO-OfficeZorg. EVO-OfficeZorg is een bundeling van krachten. Uniek is dat samen met twintig partners van formaat (waaronder Microsoft, Cisco Systems, Logitech en Symantec en Samsung) moderne ICT toegankelijk wordt gemaakt voor mkb-bedrijven.

Bedrijven kunnen printers, servers of computers kopen en leasen maar ook een telefooncentrale. Zij kunnen ervoor kiezen om automatisering in eigen beheer te nemen of uit te besteden zodat zij er zelf geen omkijken meer naar hebben. Bedrijven kunnen zich daardoor concentreren op hun kernactiviteit.

Via www.officezorg.nl wordt er meer informatie gegeven. Niet alleen over producten maar ook over bijeenkomsten of seminars. Daarbij biedt EVO de mogelijkheid om in het BelevingsCentrum de verschillende oplossingen direct in de praktijk te ervaren. U kunt hier ervaren wat de verschillen zijn tussen de traditionele (huidige) manier van werken en de moderne. Bijvoorbeeld het verschil tussen mobiel werken en thuis met het gevoel op kantoor te zijn.