Politie Gelderland-Zuid

Getuigen gezocht van mishandeling

Tiel, 20-11-2007 o In de nacht van zondag op maandag, omstreeks 03.30 uur, kreeg de politie een melding dat er iemand mishandeld zou zijn in de Waterstraat.

Ter plaatse troffen agenten op de grond een man aan met een hoofdwond. Een andere man had letsel aan zijn oog. Beide mannen, van respectievelijk 37 en 27 jaar uit Tiel, zijn voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis. Zij zullen binnenkort aangifte doen.

Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk. De mannen liepen over de Waterstraat in de richting van het Hazelmanplein. Op een gegeven moment zou de 27-jarige geslagen zijn waardoor hij op de grond viel. Toen hij bijkwam zag hij zijn 37-jarige vriend ook op de grond liggen. Een voorbijganger verleende het tweetal hulp.

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen. Mensen die iets gezien hebben worden dan ook verzocht contact op te nemen met de politie in Tiel op telefoonnummer 0900-8844. Wie anoniem informatie wil geven, kan bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.
(10)