Universiteit Nyenrode

Alumnus Young Captain Award 2007

Conrad Keijzer ( 39), wereldwijd General Manager SBU bij Akzo Nobel Automotive Plastic Coatings vanuit Barcelona is de nieuwe Young Captain 2007. Keijzer geeft bij AKZO Nobel Automotive Plastics wereldwijd leiding aan meer dan 700 medewerkers en is winstverantwoordelijk voor de global business unit in Barcelona. Conrad Keijzer volgde in 1999 het Nyenrode incompany programma voor AKZO Nobel.

De Young Captain Award is een initiatief van Bilderberg en Interlace executive search in samenwerking met Dagblad De Telegraaf, die gezamenlijk de Stichting Young Captain Nederland oprichtten. De nominatie van de Young Captains vond plaats tijdens de Nyenrode Young Management Program alumni dag op 14 juni.

Nyenrode is dit jaar voor het eerst als sponsor en academisch partner inhoudelijk betrokken geweest bij de Young Bilderberg Conference (YBC), georganiseerd door de Stichting Young Captain. De YBC biedt een platform voor jonge managers om een mening te vormen over ontwikkelingen in de maatschappij en daaraan een actieve bijdrage te leveren. Dit jaar is het thema Talent & Diversiteit. De kick off vond plaats in september, waar onder andere Dr. Lidewey van der Sluis, universitair hoofddocent Talent Management aan Nyenrode, een inleiding verzorgde over dit onderwerp.