Sint PINt met asielzoekerskinderen kleine bedragen

20/11/2007 14:06



Bex* communicatie



Samen met de kinderen uit asielzoekerscentrum Dronten PINnen Sint en Piet kleine cadeautjes bij joePPie goedspeelgoed in Zwolle. Hiermee geeft Sinterklaas het voorbeeld voor consumenten om ook kleine bedragen te PINnen. Op de officiële sinterklaassite van PIN, www.sintPINt.nl, kunnen mensen met de bon van hun klein gePINde bedrag kans maken op mooie prijzen. Ook is er op SintPINt.nl weer veel te winnen zoals een sinterklaasbezoek en krijgen consumenten tips voor het maken van gedichten en surprises.

Currence, merkeigenaar van PIN, organiseert dit sinterklaasbezoek voor jonge asielzoekers. Samen met Sinterklaas gaan de kinderen kleine cadeautjes kopen in het kader van de campagne Klein Bedrag? PINnen mag! Deze campagne is bedoeld om de consument er op te wijzen dat ook kleine bedragen gePINd kunnen worden. PINnen komt zowel de veiligheid van consumenten als de veiligheid van winkeliers ten goede. Veel consumenten rekenen kleine bedragen contant af omdat ze in sommige winkels moeten bijbetalen wanneer ze willen PINnen. Bij grote winkelketens worden over het algemeen geen kosten in rekening gebracht. Kleine winkels uit het midden en kleinbedrijf zouden dit voorbeeld moeten volgen.

Alles wat je nodig hebt voor een perfect sinterklaasfeest vind je nu op één site, www.sintPINt.nl. Van online lootjes trekken tot een surprise database en digitaal verlanglijstje. Geen inspiratie voor een gedicht? Met de rijmgenerator moet het lukken! Naast filmpjes en games is er PIN & Win. Met PINbonnen van kleine bedragen zijn hier de mooiste prijzen te winnen! Sinterklaas PINt dit jaar ook weer cadeau's op Q-music en last but not least zijn er Pietwuppies te winnen.

Vorig jaar hebben meer dan 100.000 unieke bezoekers SintPINt.nl bezocht met een gemiddelde verblijfsduur van circa 3 minuten. De website is sinds de intocht van Sinterklaas, 17 november, online en sindsdien zijn er al 15.000 hits en binnen 6 seconden is het aantal van 15 wuppies al vergeven.





http://www.sintpint.nl