Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Renswoude, 20 november 2007

CONSUMENT ROEPT ICI PARIS XL UIT TOT
BESTE PARFUMERIE VAN HET JAAR 2007

De Nederlandse consument heeft ICI PARIS XL - marktleider in de cosmetica- en parfumeriebranche in de Benelux - uitverkozen tot 'Beste Parfumerie van Nederland 2007'. Gisteren, eind van de middag, zijn in verschillende categorieën de bedrijven bekendgemaakt die volgens een meerderheid van de consumenten de titel 'Beste Winkelketen van het Jaar' verdienen. In de categorie 'drogist en parfumerie' waren behalve ICI PARIS XL ook DA en Douglas genomineerd. In de top 10 van 'Beste Winkelketen van het Jaar' staat ICI PARIS XL op een eervolle 5de plaats. De verkiezing beleefde dit jaar haar vijfde editie en wordt georganiseerd door de Telegraaf en Elsevier.

Net als in voorgaande jaren is de uitslag bepaald door de Nederlandse consument, die zijn stem kon uitbrengen op de winkelketen die in zijn ogen dit jaar het beste heeft gepresteerd. Maar liefst 380.000 mensen hebben gestemd. "We zijn er ontzettend trots op dat we deze belangrijke prijs hebben gewonnen. En dat voor het vierde opeenvolgende jaar! Het feit dat zo massaal op ICI PARIS XL is gestemd, is wederom een illustratie van de waardering die klanten hebben voor onze dienstverlening", aldus Leo van Welij, Algemeen Directeur van ICI PARIS XL. "Wij zijn ons er als geen ander van bewust dat ons assortiment decoratieve cosmetica, huidverzorgingsproducten en parfums van internationale topmerken samen met een excellente service dé sleutel is voor tevreden klanten. Wij beschouwen deze eervolle prijs dan ook als een signaal dat ICI PARIS XL erin slaagt dit op de juiste manier uit te dragen."

ICI PARIS XL is in de Benelux marktleider in het luxe parfumerie- en cosmeticasegment. In 1997 is ICI PARIS XL met succes in de Nederlandse markt geïntroduceerd. In Nederland beschikt de parfumerie- en cosmeticaketen over 112 winkels.

Over A.S. Watson
ICI PARIS XL maakt in de Benelux samen met Kruidvat, Trekpleister en Prijsmepper deel uit van A.S. Watson Health & Beauty Benelux. De A.S. Watson Group (ASW) behoort tot het multinationale conglomeraat Hutchison Whampoa uit Hongkong. Met meer dan 7.800 winkels in 36 landen is ASW 's-werelds grootste health & beauty retailer.

Noot aan de redactie