Pay4U Services en SDB Groep sluiten strategische alliantie

20/11/2007 16:00



SDB Groep



Breda / Leidschendam - 20 november 2007. Pay4U Services, dienstverlener op het gebied van salaris- en personeelsadministratie in de zorg, en SDB Groep, leverancier van webbased salaris- en HRM-systemen, zijn een strategische alliantie aangegaan. Het doel van deze alliantie is om synergie te creëren en de klanten in de zorgsector, waarop beide partijen zich richten, nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn. SDB Groep en Pay4U Services gaan samenwerken op het gebied van salarisverwerking en HRM-management voor de zorg, zoals inroostering en competentiemanagement. Pay4U Services zal daarbij gebruikmaken van de webbased applicaties van SDB Groep; SDB Groep kan gebruikmaken van de specialisten en de kennis van Pay4U Services voor het invullen van tijdelijke opdrachten. De samenwerking is tot stand gekomen na een uitvoerig selectietraject, waarbij de innovatieve webbased applicaties, de focus op de zorg en de sterke positie van SDB Groep op de zorgmarkt de doorslag gaven. De stevige positie van Pay4U Services binnen de thuiszorg, biedt SDB Groep mogelijkheden om deze markt te benaderen met haar applicaties en adviesdiensten; van de andere kant zijn de specialisten van Pay4U Services, dankzij hun uitgebreide kennis van de zorg en de zorgprocessen, snel inzetbaar in andere sectoren van de zorg.

"De markten en activiteiten van Pay4U Services en SDB Groep vullen elkaar uitstekend aan", zegt Jan Willem van der Veld, directeur van SDB Groep. "SDB Groep is op een breed vlak actief binnen de zorg; Pay4U Services is eveneens sterk vertegenwoordigd op de zorgmarkt. Door samen te werken, behalen wij niet alleen synergievoordelen, maar zijn wij ook nog beter in staat onze klanten te bedienen. Specialisten van Pay4U Services zijn getraind in de webbased applicaties van SDB Groep en kennen de zorgmarkt, zodat zij direct ingezet kunnen worden op de markten die wij bedienen."

"Pay4U Services zet voor haar opdrachtgevers altijd de modernste techniek in, waarbij de focus ligt op de proces- en systeemverbetering van de salaris- en/of personeelsadministratie. Door gebruik te maken van de hoogwaardige software van SDB Groep is Pay4U Services in staat de kwaliteit van deze processen naar een hoger niveau te tillen.", zegt Astrid Kroes, directeur van Pay4U Services. "Een belangrijk voordeel voor onze relaties is dat als gevolg van de toegenomen schaalgrootte en het inrichten van een zeer efficiënte organisatie rondom deze processen, ze aanzienlijke kosten besparen."





http://www.sdbgroep.nl