Ingezonden persbericht


Marketingteam Esprit Telecom compleet

Amsterdam, 20 november 2007 - Het marketingteam van telecomprovider Esprit Telecom is door organisatieveranderingen uitgebreid. Het team staat onder leiding van Peter Bakker die is aangesteld als directeur Sales & Marketing. Bakker was al langere tijd bij Esprit Telecom werkzaam in de functie van commercieel directeur van Centrip, een van de belangrijke productpijlers van het bedrijf.

Frank Smit is als Manager Business Planning verantwoordelijk voor met name de financieel economische aspecten van de verschillende productontwikkelingen van het bedrijf. Hierbinnen vallen bijvoorbeeld prijsstelling, business casing en de margeontwikkeling.

Rob Kuijpers is binnen Esprit Telecom aangesteld voor het ontwikkelen van nieuwe producten en hij is de Product Marketing Manager van de reeds bestaande producten van Esprit Telecom, de diverse productproposities en marketingstrategieën. Voorheen was Kuijpers werkzaam bij Orange in de functie van Manager Network Operations en bij Ericsson als Operations Manager.

Maaike Post was voorheen werkzaam als Consultant binnen de zoekmachinemarketing en is sinds eind augustus de Marketing Coördinator binnen Esprit Telecom. In die functie zorgt zij voor de interne en de externe communicatie en is zij verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de marketing binnen Esprit Telecom.

Bart van der Snoek is Solution Manager bij de telecomprovider en aan hem de taak om het pre-sales consultancy traject verder uit te bouwen en nieuwe productmarkt combinaties te ontwikkelen met de bijbehorende specifieke klantoplossingen. Van der Snoek heeft voorheen in diverse sales- en productmanagement functies ervaring opgedaan bij o.a. A-Line, Copaco, Landis en Westcon.

Het complete team is mét elkaar verantwoordelijk voor de diverse productontwikkelingen van Esprit Telecom inclusief de bijbehorende businessmodellen en positioneringen in de markt.

Over Esprit Telecom
Esprit Telecom startte in 1993 als eerste alternatieve telecomprovider naast KPN en is nu een van de belangrijkste aanbieders van telecommunicatiediensten met een compleet portfolio van vaste- en mobiele telefonie, data- en Internetdiensten voor de groot- en kleinzakelijke markt, overheden en non-profit instellingen. Esprit Telecom is o.a. voorkeursleverancier voor de BTG (Vereniging BedrijfsTelecommunicatie Grootgebruikers), de overheid in het kader van 'OT 2006', KHN (Koninklijke Horeca Nederland), Uneto-VNI en NVG (Nederlands Verbond van de Groothandel). Kijk voor meer informatie op: www.esprittelecom.nl .

Voor meer informatie en de groepsfoto (indien u deze wenst te ontvangen), kunt u contact opnemen met:
Esprit Telecom
Rob Kuijpers
Tel. 020 5 711 711

Of met:
100% Puur
Judith Huisman
Tel. 035 5 267 083
Mob 06 53 83 16 16