Standard & Poor's zal Asset Control voorzien van meervoudige gegevensinvoer

20/11/2007 18:31



PR Newswire



NEW YORK, November 20 /PRNewswire/ --

- Informatie betreffende kredietwaardigheid, referenties, classificaties en instellingen van Standard & Poor's zal beschikbaar komen voor gebruikers van AC Plus van Asset Control

Standard & Poor's, een toonaangevende leverancier van informatie voor de financiële markt, heeft bekendgemaakt dat de belangrijkste kredietrapporten, identificatiegegevens met betrekking tot de beveiliging, referenties, evaluatierapporten van effecten en institutionele gegevens voor de industrie nu beschikbaar zullen zijn via AC Plus, het paradepaard van Asset Control(TM), een toonaangevende leverancier van oplossingen voor gegevensbeheer en financiële diensten.

Standard & Poor's heeft Security to Entity CrossWalk(TM)

(een samenwerkingsverband tussen Standard & Poor's, D? en Telekurs Financial) en de invoer van stambestanden van CUSIP toegevoegd aan de bestaande gegevensinvoer die beschikbaar is via AC Plus. Door deze extra invoer wordt Asset Controls informatiedekking van de Amerikaanse markt uitgebreid, zodat gebruikers van AC Plus hun bestaande gegevenspakket kunnen verrijken met hoogstaande informatie over kredietwaardigheid, CUSIP en hiërarchie.

"Standard & Poor's zet zich in om de beschikbaarheid van belangrijke financiële informatie voor de industrie uit te breiden door
samenwerkingsverbanden aan te gaan met deelnemers in de markt, en deze nieuwe overeenkomst met Asset Control is een goed voorbeeld van deze inzet," zei Vlad Stadnyk, executive managing director van Standard & Poor's Gegevens- & Informatieservices. "We bieden meer transparantie voor de financiële markten door een verscheidenheid aan gegevens te leveren aan professionele beleggers en financiële onderzoekers."

Naast Security to Entity CrossWalk en CUSIP Master File, wil Asset Control de volgende Standard & Poor's informatie toevoegen:


- Standard & Poor's ISIDPlus Master Service (wereldwijde informatiedienst voor identiteiten en referenties, een samenwerkingsverband met Telekurs Financial)


- Standard & Poor's Securities Data Manager (directe informatie over vaste inkomsten)


- Associated Obligor Service (verbindt eenheden verantwoordelijk voor het betalen/garanderen van schulden aan financiële fondsen)

"Door onze nu al substantiële ondersteuning voor Standard & Poor's gegevens te vergroten en onze kant-en-klare connectiviteit uit te breiden met extra Standard & Poor's producten, bieden we onze klanten meer robuuste en flexibele mogelijkheden die zullen leiden tot lagere foutenmarges, snellere invoeringen en lagere ondersteuningskosten," zei Phil Lynch, Asset Control's president en chief executive officer. "Deze uitbreiding toont het gemak waarmee AC Plus integreert met zowel interne toepassingen als toepassingen van derden, zodat onze klanten hun eerdere investeringen kunnen verbeteren."

Standard & Poor's levert al de volgende informatie met verscheidene mogelijkheden wat betreft abonnement en levering, via AC Plus:


- RatingsXpress (wereldwijde kredietrapporten, onderzoek en risicoanalyses)


- GICS Direct (wereldwijde classificatienormen van de industrie).

Over Standard & Poor's

Standard & Poor's, een afdeling van The McGraw-Hill Companies (NYSE:MHP), is's werelds belangrijkste leverancier van informatie over de financiële markt, waaronder onafhankelijke kredietrapporten, indexcijfers, risicoanalyses, investeringsonderzoeken en -gegevens. Met ongeveer 8.500 werknemers in dienst en dat is inclusief de werknemers in alle, geheel in eigendom zijnde, dochterondernemingen in 21 landen, maakt Standard & Poor's een belangrijke deel uit van 's werelds financiële infrastructuur. Het bedrijf speelt al meer dan 140 jaar een leidinggevende rol bij het bieden van onafhankelijke criteria aan beleggers, zodat ze het volste vertrouwen kunnen hebben in hun investeringen en financiële beslissingen. Voor meer informatie kunt u terecht op: http://www.standardandpoors.com

Over CUSIP Service Bureau

CUSIP Service Bureau (CSB) is gewijd aan het besturen van de efficiëntie van de handel, verrekeningen en afrekeningen van financiële instrumenten in de kapitaalmarkt wereldwijd. CSB biedt enorme efficiëntievoordelen en kostenbesparingen door middel van een unieke gemeenschappelijke taal voor de beheerinstrumenten binnen instituten, beurzen en naties, en brengt meer dan 70% van alle identificatiegegevens voort, die worden gebruikt in effectentransacties. Standard & Poor's leidt CSB al bijna 40 jaar voor de American Bankers Association. Dit zijn beide toonaangevende organisaties die zich wijden aan de bevordering van de sterkte en winstgevendheid van de wereldwijde financiële dienstensector. Voor meer informatie kunt u terecht op: http://www.cusip.com

Over Asset Control

Asset Control levert gecentraliseerde oplossingen voor gegevensbeheer voor financiële instellingen over de hele wereld. Asset Control biedt zowel voor bedrijfseenheden als voor het hele bedrijf een strategisch referentie- en marktgegevens-platform, dat de nauwkeurigheid, consistentie en relevantie levert die bedrijven nodig hebben om kosten en risico's te reduceren, naleving van regels en voorschriften te beheren en de levering van nieuwe producten en diensten te versnellen. Asset Control is onderdeel van Fidelity Ventures en heeft een aantal van 's werelds succesvolste financiële instellingen als klant, waaronder Barclays, Dresdner Bank, Harvard Management Company en Wachovia Corporation. Voor meer informatie kunt u terecht op: http://www.asset-control.com.
Media-informatie: Christopher Capot, KNB Communications, +1-212-505-2441, x116, ccapot@knbpr.com; Productinformatie: Standard & Poor's, Maria Latorraca, CUSIP Service Bureau, +1-212-438-6552, maria_latorraca@standardandpoors.com; Standard & Poor's, Theresa Werner, Product Management, +1-212-438-4570, theresa_werner@standardandpoors.com; Asset Control, Deborah Overdeput, VP, Marketing & Product Management, +1-212-445-1076, doverdeput@asset-control.com