Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Wellness kamperen op de Beerze Bulten in de Winter.

Traditie is dat kamperen zich afspeel van de Pasen tot aan de herfst. Bij de Beerze Bulten kunt u nu het hele jaar door kamperen en wel met een 5 sterren hotel kwaliteit. U hoeft alleen nog maar uw hotelkamer (caravan- camper) mee te nemen.

Kamperen in het Oerbos
Uw kampeerplaats bevindt zich in een idyllische, rustige en vooral natuurlijke omgeving met rondom voldoende ruimte en privacy. U heeft een verwarmde cabine met douche, wastafel en toilet binnen handbereik, die gedurende de gehele kampeerperiode tot uw beschikking staat. Deze wordt iedere dag door ons schoongemaakt. Uiteraard kunt u uw toilet artikelen laten liggen. Het fenomeen met de toiletrol onder de arm naar het toilet gaat bij De Beerze Bulten natuurlijk al 20 jaar niet meer op. Op de kampeerplaats zelf vindt u 16 ampère stroom en kabel/ tv aansluiting.

Wellness op de camping
Uzelf eens een week helemaal onder handen nemen begint bij een fikse wandeling langs de zandverstuivingen, jeneverbesvelden en akkerwallen. Het middag programma is dan een body check en aan de hand daarvan krijgt u een persoonlijk fitness programma op de modernste apparatuur van Technogym. Deze apparaten werken met een sleutel waar uw persoonlijke programma op staat. Ook is ieder apparaat voorzien van een TV scherm. Dit gebeurt allemaal onder het toeziend oog van onze personal trainer. De cooling down doen we in het zwembad en we hebben dan de keuze uit; lekker 2 uur in de sauna of een van de vele behandelingen in onze beauty salon. Tegen de lange avonden hoeft u zeker niet op te zien want na een aperitiefje bij het haardvuur gevolgd door een heerlijk 3 gangen diner bij kaarslicht vliegt de avond voorbij.

Een kuur in onze zoutgrot doet ook wonderen voor uw huid en luchtwegen. Het zout, speciaal gedolven in de Himalaya, met op de grond granulaat uit de Dode Zee. Dit alles, in een ambiance met licht therapie, new-age ontspannings muziek en een kabbelend watervalletje, geeft u volop energie voor de donkere dagen van de winter.

Voor de kinderen is er het Giga Konijnenhol
Woensdagmiddag, vrijdag, zaterdag en zondag is er in het overdekte speelparadijs voor de kinderen iedere middag om 3 uur een show met Aart Schroefdraad en Bultje. Kom je van 20 november tot 5 december dan is Sinterklaas er ook met zijn Pieten die weer een doldwaas avontuur beleven. Spelen en klauteren op de bovenverdieping en tekenen, kleuren, figuurzagen en een heleboel meer op de beneden verdieping om tot slot natuurlijk nog even een versnapering te nemen op het terras van het Holle Bolle Buik Buffet.

Zo is kamperen in de winter leuker dan in de zomer in een 5 sterren omgeving waar u alleen uw hotelkamer mee hoeft te nemen.