Ingezonden persbericht


13 november 2007

Persuitnodiging prijsuitreiking fotowedstrijd Waterschap Vallei & Eem

Waterschap Vallei & Eem bestaat dit jaar 10 jaar. Ter gelegenheid hiervan heeft het waterschap deze zomer een fotowedstrijd voor alle inwoners van het werkgebied van het waterschap georganiseerd. Begin oktober heeft een jury de foto's beoordeeld. De jury bestaat uit de dijkgraaf Klaas van de Langemheen, Dirk Verwoerd (fotograaf) en Leonie Stoffelsen (medewerker uit het team communicatie).

De prijswinnaars hebben ondertussen bericht gekregen. Het waterschap overhandigt de prijswinnaars dinsdag 20 november persoonlijk hun prijs. De winnaars krijgen een geldprijs, een vergroting en een set ansichtkaarten van hun foto. De prijzen worden uitgereikt door onze dijkgraaf Klaas van de Langemheen.

Wij willen jullie van harte uitnodigen bij deze prijsuitreiking aanwezig te zijn. Wanneer: dinsdag 20 november 2007 om 16.00 uur Waar: kantoor Waterschap Vallei & Eem, Fokkerstraat 16 te Leusden

Vanaf 21 november zijn de winnende foto's op de website www.wve.nl/fotowedstrijd te zien. Daar is ook een selectie van de mooiste foto's opgenomen.

Meer informatie over de fotowedstrijd en de prijsuitreiking kunt u krijgen bij Judith van Zandwijk (033 -- 434 63 53 / jvanzandwijk@wve.nl) of Paul van Roekel (033 -- 434 62 63 / pvanroekel@wve.nl).

Als u wilt komen, wilt u zich dan deze week bij Judith van Zandwijk aanmelden (jvanzandwijk@wve.nl)? Bedankt voor uw medewerking.