Ingezonden persbericht


19-11-2007

Het dak eraf bij Mötorhead

"But that's the way I like it baby, I don't wanna live for ever". Iedere rechtgeaarde rockliefhebber herkent meteen deze regels uit het Möterhead anthem 'Ace of Spades'. Al zingt ie dat ie niet eeuwig wil leven, de band van Lemmy Kilmister heeft dankzij dit nummer en andere klassiekers als 'Overkill' en 'Bomber' al jaren een onsterfelijke status.

En terecht. Onvermoeid dendert de Möterhead trein al meer dan 30 jaar op volle snelheid door zonder ook maar even vaart te minderen en het eindstation is nog lang niet in zicht! Next stop is op dinsdag 20 november in de Rodahal in Kerkrade, waar de band haar enige indoor concert van dit jaar in Nederland geeft. Het is ook nog eens het eerste metal concert in de Rodahal in 20 jaar. Het kan dus niet anders of dat dak gaat eraf. Want Mötorhead live is compromisloos en snoeihard, but that's the way I like it baby!

Mötorhead
Dinsdag 20 november | Rodahal - Kerkrade

Kaartverkoop via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Klik hier voor locale voorverkoopadressen.

===============================================
Please do not remove the following line:
MessageCode=76KD0Z9H023
===============================================