Ingezonden persbericht


Persbericht

Isolectra stelt Collin Geelen aan als Marketing Manager

Capelle aan den IJssel, 20 november 2007 Isolectra B.V., de aanbieder van innovatieve oplossingen voor de Care-, Telecom-, Building- en Industrie sector, heeft Collin Geelen aangesteld als Marketing Manager. Voorheen was Geelen (36) werkzaam bij Imtech als Senior Manager en als Adviseur bij Van den Berg Transporttechniek. In zijn laatste functie was hij verantwoordelijk voor het productmarketing beleid van Building en Care bij Isolectra.

Geelen is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor het corporate marketingbeleid. Naast het vergroten van het marktaandeel is het ook zijn doel om de onderneming op de radar te krijgen als autoriteit op het gebied van innovatieve oplossingen in zowel de Building, Care, Telecom als Industrie sector.

Het is een uitdaging om voor een bedrijf met een lange historie als Isolectra het marketingbeleid verder te ontwikkelen, stelt Geelen. Het is een veelzijdige onderneming, actief in verschillende markten. Het creatieve vermogen van het bedrijf is indrukwekkend te noemen, wat zich onder meer uit in het Realive concept. Ik heb deze kans dan ook met beiden handen aangepakt.

Isolectra anticipeert met haar producten en diensten op de groeiende vraag naar betere zorg, veiligheid en optimalisatie van communicatie in de maatschappij. Het bedrijf is een betrouwbare partner met veel kennis en ervaring in haar werkgebied. Het werkt samen met een groot aantal leveranciers, waaronder Commend International, Wieland Electric, ADC Krone en Nedap.

Over Isolectra

Isolectra levert innovatieve oplossingen die bijdragen aan comfort, veiligheid, zorg en communicatie voor de sectoren Care, Telecom, Building en Industrie. De onderneming is bijna 60 jaar oud, is een betrouwbare partner met kennis van markten en technologie en speelt in op de veranderende behoefte bij de klant. De producten, systemen en diensten zijn terug te vinden in onder andere telecominfrastructuren, gevangenissen, parkeergarages, kantoren, tunnels, luchthavens, woningen, energiecentrales, verzorgingstehuizen, fabrieken, machines en stations. Het bedrijf is onderdeel van de Technische Handelsgroep van TKH Group NV te Haaksbergen. TKH is een internationaal opererende groep ondernemingen die zich heeft gespecialiseerd in het creëren en leveren van innovatieve Telecom, Building en Industrial Solutions. Kijk voor meer informatie op www.isolectra.nl of www.tkh.nl.

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong
Elske van Gent

020 421 0565
Elske@l-dj.nl