Gemeente Bergen


Persbericht

Datum 20 november 2007
Plaats Nieuw Bergen

'Verborgen verlangens'
Burgemeester vervult wens bewoners Maasduinen Staete

Dinsdag 20 november onthult burgemeester Klaverdijk samen met de heer Vink en mevrouw Biggelaar, bewoners van Maasduinen Staete in Nieuw Bergen, een TNT brievenbus bij het Servicecomplex. De feestelijke onthulling is om 16.30 uur.

Het plaatsen van een brievenbus is een persoonlijke wens van beide bewoners. Servicecomplex Maasduinen Staete, een onderdeel van Zorggroep Noord-Limburg, bestaat vijf jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum is het project 'Verborgen verlangens' opgestart. Bewoners en cliënten kunnen hun grote en kleine wensen indienen en alle wensen worden vervuld.

Afgelopen mei kregen de bewoners een exclusief diner aangeboden, dit was tevens de start van het project. Het diner werd geserveerd door onder andere burgemeester Klaverdijk, wethouder Pekema, de gemeentesecretaris, griffier en raadsleden van de gemeente Bergen. Na afloop kreeg de burgemeester de persoonlijke wens van de heer Vink en mevrouw Biggelaar. De dichtstbijzijnde brievenbus is nu in de Raadhuisstraat, op zo'n kilometer afstand van het servicecomplex. Met een brievenbus voor de deur is het voor de bewoners van Maasduinen Staete gemakkelijker om zelf een brief of kaartje op de bus te doen.

Burgemeester Klaverdijk heeft er voor gezorgd dat de wens van de heer Vink en mevrouw Biggelaar gerealiseerd werd.