Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Eindhoven, 19 november 2007

Nieuwe Vacansoleil gids 2008 !

Het nieuwe Vacansoleil 2008 programma met ruim 300 campings is zojuist van de persen gerold. Vanaf 19 november ontvangen de vaste klanten de 436 pagina's dikke gids in hun brievenbus, en kan de gids besteld worden per telefoon of internet.

De Vacansoleil gids bevat wederom meer campings dan voorgaande jaren. Opvallend nieuws voor 2008 is:


* Nieuwe stacaravan: Waikiki. Naast de Fiji, Bali en Tahiti stacaravan is er vanaf 2008 een vierde type in het Vacansoleil programma: de Waikiki. Dit type heeft 3 slaapkamers, waarmee Vacansoleil tegemoet komt aan de wens van veel klanten die voor hun zonen en dochters graag een aparte slaapkamer willen.
* Nieuwe, interessante kampeerbestemmingen in onder meer Frankrijk, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Slovenië, Tsjechië en Nederland.
* Steeds meer luxe: veel stacaravans zijn voorzien van een magnetron, airconditioning en een verhoogd houten terras met balustrade.

De brochure is gratis te bestellen op de website www.vacansoleil.nl of via het gratis telefoonnummer 0800-0022. Op de website is alle informatie te vinden. Boeken kan op de site of per telefoon, 0900-9899 (¤ 0,10 p.m.).

EINDE BERICHT