USG People N.V.

Published: 07:55 20.11.2007 GMT+1 /Source: USG People NV /AEX: USG /ISIN: NL0000354470

USG People introduceert ASA Student en versterkt daarmee haar marktleiderspositie in de studentenmarkt

Almere, 20 november 2007 - Per 1 januari 2008 introduceert USG People een nieuwe werkmaatschappij, ASA Student. Met dit gespecialiseerde merk richt USG People zich op arbeidsbemiddeling van HBO- en WO-studenten gedurende hun studie en tijdens de eerste fase van hun carrière. Met ASA Student speelt USG People in op de snel groeiende behoefte aan hoger opgeleiden in Nederland. Ook andere werkmaatschappijen van USG People krijgen toegang tot de talentpool van ASA Student.

"Met ASA Student anticipeert USG People op het te verwachten tekort aan talent. Dit zal bijdragen aan het waarborgen van de financiële performance van USG People op de lange termijn," zegt Ron Icke, CEO van USG People. "Het nieuwe ASA Student onderscheidt zich van de concurrentie door studenten, hogescholen, universiteiten en opdrachtgevers één loket te bieden voor alle behoeften op het gebied van arbeidsbemiddeling."

ASA Student komt voort uit ASA Studenten Uitzendbureau, dat nu nog onderdeel uitmaakt van Creyf's Nederland. Bij het nieuwe ASA Student werken vanaf 1 januari 2008 112 mensen en er wordt een substantiële groei voor de toekomst verwacht.

Internetstrategie
ASA Student gaat bovendien intensief samenwerken met All4Students, dat onder studenten en afgestudeerden populaire sites als Studentenbaan.nl en Stages.nl exploiteert. ASA Student en andere werkmaatschappijen van USG People hebben zo toegang tot een onafhankelijke studentencommunity en een actuele databank met ruim 220.000 studenten. Met de strategische samenwerking met All4Students geeft USG People een krachtige impuls aan haar internetstrategie.

Voor meer informatie over dit persbericht:
Ron Icke, CEO

+31(0)36 529 95 05

Profiel USG People
USG People biedt alle vormen van flexibele arbeid en uiteenlopende diensten aan op het gebied van human resources en customer-care services. De groep, met hoofdzetel in Almere, is actief in een groot aantal Europese landen, waaronder Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije, Polen, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

De merkenportefeuille van USG People bevat de merken Start People, Creyf's, Proflex (General Staffing), Unique, Content, Technicum, Secretary Plus, StarJob, Express Medical, Ad Rem Young Professionals, SYS (Specialist Staffing), USG Financial Forces, USG Innotiv, USG Energy, USG Capacity, USG HR Forces, Legal Forces, Utrechtse Juristen Groep, USG Restart en Multi Compta (Professionals) en Call-IT (Customer Care Services).

De aandelen USG People staan genoteerd aan de Effectenbeurs Euronext Amsterdam N.V. en zijn opgenomen in de Midkap-index (AMX).

Voor meer informatie over USG People of een van haar werkmaatschappijen verwijzen wij graag naar onze website www.usgpeople.com.