Ingezonden persbericht

Mark Hoek en Dominique Heinrichs aan de slag bij Tri-ennium

Rotterdam, 20 november 2007 - Mark Hoek (29), business consultant, en Dominique Heinrichs (28), HR adviseur, zijn onlangs in dienst getreden bij zakelijk ICT-dienstverlener Tri-ennium. Hoek gaat projecten leiden, adviseren en zich richten op pre-sales trajecten. Heinrichs houdt zich bezig met het personeelsbeleid binnen Tri-ennium.

Hoek werkte als Oracle specialist bij IT-eye en heeft als stafmedewerker ervaring bij de Algemene Inspectie Dienst opgedaan. "Het werken bij de overheid paste minder goed bij mij. Ik vind de combinatie van projectmanagement, advies en salestrajecten juist erg interessant. Dat vind ik allemaal terug bij Tri-ennium. De kracht van Tri-ennium is dat we van a tot z een totaaloplossing bieden. Juist dat in combinatie met het klantcontact heeft mij doen besluiten hier te gaan werken."

Heinrichs werkte voorheen bij de Stichting het Rijnlands Lyceum en T-Mobile. De stap naar Tri-ennium sprak haar erg aan door het dynamische karakter van de ICT-branche. "Bij Tri-ennium werken jonge professionele mensen waarmee ik een nieuwe professionaliseringsslag ga maken. Bovendien is het een bedrijf met een grote groeiambitie. Op het gebied van HR staat er daardoor op korte termijn al heel veel op stapel."

Foto's van Heinrichs en Hoek zijn te vinden op: http://www.online-pr.nl/photos.asp?customer_id=68.

Over Tri-ennium
Tri-ennium is een toonaangevend en vernieuwend ICT-bedrijf voor bedrijfskritische toepassingen bij middelgrote en grote organisaties. Het bedrijf is tien jaar geleden opgericht en is vooral sterk in het optimaliseren van nieuwe en bestaande ICT met specialisaties in midoffice concepten en complexe infrastructuren. Meer informatie op www.triennium.nl.

Meer informatie
Tri-ennium
Dick Rötgers
Algemeen Directeur
T: 010 288 48 00
E: drotgers@triennium.com

Sterk Werk Communicatie
Vincent Borst
T: 010 433 72 91
M: 06 14 91 85 74
E: vincent.borst@sterkwerk.nl