Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, 20 november 2007

Eerste seizoen Eileen op het water groot succes!

Mobiele dienstverlener YPCA (Your Personal Call Assistant) gaat haar mobiliteitsconcept Eileen, je persoonlijke assistente voor onderweg, na een succesvolle introductie dit jaar op het Friese water, volgend watersportseizoen landelijk uitbreiden.

Eileen, je persoonlijke assistente voor op het water is een telefonische gemaksdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week gebeld kan worden voor hulp, tips en praktische informatie voor op en rond het water.

Eileen op het Friese water
Eileen werd dit seizoen exclusief in de provincie Fryslân op het water geïntroduceerd. Commissaris van de Koningin in de provincie Fryslân drs. Ed Nijpels deed in mei van dit jaar, vanaf het Statenjacht van de provincie Fryslân, het eerste belletje naar Eileen.

Daarna werd Eileen deze zomer door honderden watersporters in Friesland geraadpleegd voor vragen op en rond het Friese water. Zo werd Eileen in haar eerste watersportseizoen regelmatig gebeld voor het actuele weerbericht in Fryslân, bedieningstijden van bruggen en sluizen of om een telefoontje door te verbinden vanaf het water. Maar ook werd Eileen gebeld voor informatie over treinen en taxi's, hulp bij motorpech of om bijvoorbeeld een gevonden stootkussen te melden. Ook zijn watersporters met huis- en tandartsen doorverbonden.

Meerdere partijen
Eileen op het Friese water is een samenwerkingsverband van provincie Fryslân, Fryslân Marketing, Oranjewoud en YPCA.

Tevreden
"Wij zijn zeer tevreden met de resultaten van de start van Eileen op het water en zijn al druk in voorbereiding van de verdere uitbouw van het concept voor het watersportseizoen 2008. Net als wij met Eileen al enige jaren succesvol op de weg doen, gaan wij ook Eileen op het water cross mediaal uitbreiden met onder meer de website www.eileen.nl/water, Eileen Magazine en het Eileen promotieteam", aldus Lars Schotanus directeur van YPCA.

Kijk voor meer informatie op www.eileen.nl/water of www.friesemeren.nl


---