Gilde opleidingen presenteert de "Jongeren voor Jongeren" kerstactie


Benefiet CD met Limburgse top artiesten zoals Big Benny en Beppie Kraft voor bedlegerige jongeren

ROERMOND, 20071119 -- Na de succesvolle kerstpakkettenactie van 2006 gaat de Gilde opleidingen sector Zorg & Welzijn opnieuw de uitdaging aan. Dit jaar onder de noemer de grote "Jongeren voor Jongeren" kerstactie met de slogan: Samen komen we er uit! Vandaag zullen Dré Peters en Big Benny om 10.30 in het gebouw van Gilde Opleidingen, Sector Zorg & Welzijn, het startsein geven voor de grootscheepse CD verkoopactie voor de bedlegerige jongeren van Stichting Intermobiel. Daarna zullen de studenten de straten van de regio Roermond bestormen om de CD te verkopen.

De kerstactie
De studenten worden gedurende hun opleiding regelmatig geconfronteerd met het feit, dat het niet altijd vanzelfsprekend is om gezond te zijn en zelf te kunnen bepalen waar je gaat of staat. Hier wil de Gilde opleidingen dit jaar tijdens de kerstactie extra bij stilstaan. De kerstcommissie heeft daarom gekozen voor het ondersteunen en promoten van de Stichting Intermobiel. Stichting Intermobiel is een digitale ontmoetingsplaats voor jongeren die door hun lichamelijke handicap of chronische ziekte aan bed gekluisterd zijn. Deze jongeren raken makkelijk in een sociaal en maatschappelijk isolement. Stichting Intermobiel maakt het mogelijk om via Internet in contact te komen met lotgenoten die weten wat het is om de hele dag naar dezelfde muren te kijken. Daarnaast zet stichting Intermobiel zich in voor een toegankelijke leefwereld waarin ook plaats is voor (lig)rolstoelen, brancards en bedden. Meer informatie staat op www.intermobiel.com

Waar te koop?
De CD kost slechts ¤ 7,50. De winst ervan komt ten goede aan Stichting Intermobiel. De steun toegezegd door bedrijven en middenstand in Roermond en omgeving is overweldigend. Marlstone Music heeft een sfeervolle CD gemaakt met 15 nummers van Limburgse topartiesten zoals; Big Benny, Beppie Kraft, Sef Diederen, Thei en Marij, Kartoesj en nog vele anderen. Het weekblad `De Trompetter' en Nedam Roermond helpen mee met de promotie van de CD. Bij de receptie van de Trompetter wordt de CD ook verkocht. Bij Bouwmaat Roermond kunt u de CD kopen, want die richt een verkooppunt in. Ook bij de Vobis Roermond is de CD te koop en bij besteding van meer dan 50 euro wordt de CD zelfs cadeau gegeven. Daarnaast verkoopt café Het Jachthuis in Beegden de CD. Bij Louis Vermeulen in Horn en ATEP in Beegden wordt de CD ook verkocht. Natuurlijk is de CD ook te koop in het gebouw van Gilde Opleidingen op de Kerkeveldlaan 1 en op diverse andere Gilde locaties. Voor meer informatie: 0475-374433. Wees gul en steun deze kerstactie! Samen komen we er uit!