FungiFlower introduceert Champs


Champignons nu ook goed voor uw relaties

TILBURG, 20071120 -- FungiFlower introduceert een nieuw product: Champs. Vanaf vandaag champignons ook in te zetten als relatiegeschenk of cadeau. Met Champs onderstreept u op een unieke & verrassende wijze de goede relatie met uw klanten en bekenden onder het motto "You are my Champion".

Het unieke en verrassende van Champs zit in het zien groeien van gangbare champignons in combinatie met de boodschap "You are my Champion". De champignons groeien in een speciaal ontwikkelde doorzichtige klimaatomgeving. Hierdoor groeien er, zonder verdere verzorging, binnen enkel dagen in een huiskamer of kantoor gegarandeerd eetbare champignons.

FungiFlower komt met speciale verpakkingen voor events als kerst (beschikbaar), oud & nieuw, Valentijnsdag. Bedrijven hebben de mogelijkheid om naar eigen wens de verpakking vorm te geven. Champs zijn te bestellen via: www.fungiflower.com

FungiFlower vof is een jong & creatief bedrijf dat zich bezighoudt met en het ontwikkelen, vermarkten van nieuwe marktconcepten voor paddestoelen. Deze concepten zijn gericht op het verhogen van de sierwaarde van paddestoelen. Hierdoor gaan mensen meer genieten van dezelfde paddestoel. Meer weten over FungiFlower, onze visie of uiteraard Champs dan horen wij dit graag.

FungiFlower vof
Gasstraat 23
5041 AL Tilburg
www.fungiflower.com

Rolph Adriaansen Ed Hendrix
Rolph@fungiflower.com of Ed@fungiflower.com
Tel. 06-55770523 Tel: 06-44541371





FungiFlower vof