Frits Timmermans nieuwe Operationeel Directeur bij SPS


REEUWIJK, 20071120 -- Frits Timmermans wordt per 1 december 2007 Operationeel Directeur van SPS, Nederlandse specialist in beheer en continuïteit van ICT-omgevingen. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verschillende business units binnen SPS en gaat hij het sales- en marketingteam aansturen.

Frits beschikt over ruim 28 jaar commerciële en leidinggevende ervaring bij verschillende (inter)nationale organisaties. Hij was meer dan 20 jaar werkzaam bij Data General, waar hij diverse sales-, marketing- en algemeen managementfuncties bekleedde. De laatste jaren was hij hier actief als Directeur Data General Benelux. Voor zijn komst naar SPS was Frits twee jaar Directeur bij E.Novations Business Networks.

"SPS heeft zeer ambitieuze plannen voor de toekomst", aldus Frits Timmermans. "We introduceren Gensys 7, de totale software-oplossing voor Business Service Management, dat is ontwikkeld vanuit de praktijk met een duidelijke en pragmatische visie op beheer. Deze oplossing biedt een uitstekende basis voor ICT-bedrijven die bedrijfskritische SaaS-oplossingen bieden aan eindgebruikers. De klanten van SPS zijn voornamelijk professionele ICT-beheersorganisaties en kennen SPS als een klantgedreven organisatie. SPS zorgt voor continuïteit door proactief en voorspellend met beheertaken om te gaan. Het is een enorme uitdaging daaraan bij te dragen en de groeidoelstellingen van SPS te realiseren."

"Wij zijn zeer blij dat Frits onze organisatie komt versterken", aldus Marko de Jong, Algemeen Directeur en oprichter van SPS. "Frits gaat zich bezighouden met de dagelijkse bedrijfsvoering van SPS, zodat ik me meer kan focussen op strategie en verdere innovatie van onze producten en diensten. Onze klanten en partners hebben naast proactieve oplossingen de behoefte aan advies bij het opzetten van een professionele beheerorganisatie. Met de komst van Frits kan ik hen meer aandacht geven en hierbij ondersteunen."





SPS