Trusted Circle in bedrijfsovername


Gratis en onafhankelijk advies

AMSTERDAM, 20071120 -- Wil je als ondernemer je bedrijf verkopen dan wachten je twee teleurstellingen. Je accountant kan en wil je niet helpen en ook de bank geeft niet thuis. En tot wie moet je je dan wenden? Er zijn veel specialisten actief, maar wie staat goed bekend? Onder het label Trusted Circle worden binnenkort de vertrouwde specialisten herkenbaar.

Voor de meeste ondernemers is de fusie- en overnamemarkt in het mkb ondoorzichtig. Zij vinden het belangrijk te weten met welke specialist zij in zee kunnen gaan voor die ene belangrijke opdracht: het verkopen van hun bedrijf of de koop van een bedrijf.

Trusted Circle
Om ondernemers in elk geval enig houvast te bieden is de Bedrijvendatabank de Trusted Circle begonnen. Specialisten die bij ons goed bekend staan worden uitgenodigd deel te nemen aan de Trusted Circle. Bijna 10% van de actieve specialisten is uitgenodigd deel te nemen aan de Trusted Circle.

Onafhankelijk advies
Ondernemers die hun bedrijf willen verkopen of een bedrijf willen kopen, en een specialist zoeken kunnen bij de Bedrijvendatabank terecht voor een advies. Gratis en onafhankelijk. Met gebruik making van de deelnemers aan de Trusted Circle.