Senternovem



Workshop: Duurzaam vastgoed rendeert

Aanvangsdatum

20-11-2007

In de vastgoedsector is duurzaamheid dit jaar doorgebroken. Duurzaam vastgoed heeft in de praktijk een hogere financiële waarde voor de belegger en een grotere gebruikswaarde voor de gebruiker. Welke afwegingen maakt u, bij de keuze te investeren in maatregelen voor CO2 reductie in uw gebouw of gebouwbestand en welke ervaringen hebben projectontwikkelaars en adviesbureau's opgebouwd bij het realiseren van duurzame panden. Dit zijn onder meer de vragen die centraal zullen staan in de workshop `Duurzaam vastgoed rendeert' op het Nationaal Sustainability Congres op 20 november.

De workshop is interactief van opzet en biedt veel ruimte aan de deelnemers om zelf aan het woord te komen. Aan het woord komen in ieder geval:

* Jaco Poldervaart, commercieel directeur van Heijmans "duurzame ontwikkeling is geen hype, maar een onomkeerbare ontwikkeling"

* Isolda Strom van ingenieursbureau DHV
"elke investering in een duurzaam pand vraagt om een de afweging van belangen"

* Jo Daemen, opdrachtmanager Kompas, Utiliteitsbouw "de voordelen van duurzame panden ontstijgen het niveau van energie-efficiency. Toekomstwaarde en een goede werkplek zijn er ook bij gebaat"

Anke van Hal zal de workshop leiden.

Informatie en aanmelding:
Het Nationaal Sustainability Congres
WTC Rotterdam
20 november 2007

Locatie

Rotterdam

Toegangsprijs

zie website

Externe links

Sustainability Congres Rotterdam 20 november
Zie het origineel