Gemeente Eersel


Werkzaamheden Eersel Zuid

De afgelopen weken is er goede voortgang gemaakt in het uitbreiden van parkeervoorzieningen in Eersel Zuid. In het gebied rond met name de Pankenstraat, Steenstraat en van den Boomstraat worden waar mogelijk extra parkeerplaatsen (in totaal circa 180) aangebracht.

Samen met deze werkzaamheden zal er klein onderhoud uitgevoerd worden aan de trottoirs en zullen verkeersremmende voorzieningen worden aangebracht. Deze werkzaamheden zullen per straat zo veel mogelijk gecombineerd worden. Tijdens het aanbrengen van deze voorzieningen kan het voorkomen dat de rijbaan afgesloten wordt voor doorgaand verkeer. De periode van afsluiten zal worden gepubliceerd in de Hint en op de website van de gemeente Eersel. U dient de komende tijd dus rekening te houden met enige verkeersoverlast in Eersel Zuid. Naar verwachting zullen alle werkzaamheden in de wijk in het voorjaar van 2008 afgerond zijn.

Voor vragen omtrent de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer M. Flaman van de afdeling Ruimtelijk Beheer, bereikbaar via het centrale telefoonnummer 0497-531300.