Gemeente Zwolle

Digitaal verhuizing melden

Verhuizen binnen Zwolle

Win een klusjesman voor één dag

Poster - verhuizen binnen Zwolle? Verhuist u binnenkort binnen Zwolle, of bent u net verhuisd? Geef dan nu uw verhuizing volledig digitaal door aan de gemeente. Als u uw verhuizing voor 30 november meldt via onderstaande link, dan maakt u bovendien kans op een klusjesman!

De gemeente Zwolle wil het haar klanten graag makkelijk maken. Daarom biedt de gemeente steeds meer digitale diensten. Eén van die diensten in het e-loket is het digitaal melden van een verhuizing binnen Zwolle. In het verleden moest een verhuizing schriftelijk of bij de publieksbalie worden gemeld. Nu kunt u het heel eenvoudig en snel vanuit uw eigen huis regelen. Ga naar loketten, e-loket en klik op verhuizing. U vindt het digitale formulier onder het kopje `verhuizing'.

Meldt u uw verhuizing in de periode van 20 tot en met 30 november dan maakt u kans op een klusjesman. Deze vakman kan u in de hectische periode van de verhuizing, één werkdag helpen bij allerlei klussen in het nieuwe huis. Handig! De winnaar krijgt persoonlijk bericht in de week van 3 tot en met 7 december. Ook wordt de uitslag bekend gemaakt op deze internetsite.

Voorwaarden prijs
o De winnaar kan de klusjesman gedurende 1 werkdag (8 uren) inzetten. o De datum en klussen worden vooraf, in overleg bepaald. o Eventuele materiaalkosten zijn niet inbegrepen.