Samas NV

Verschil tussen 'home', 'office' en 'home office' vervaagt met Tiempo

HOUTEN - 20 november 2007 Samas introduceert Tiempo, een lounge-landschap waarmee de grenzen tussen `home', `office' en `home office' geheel vervagen. Contacten leggen en ontmoeten, vergaderen, uitrusten, wachten en loungen zijn een waar genoegen met dit nieuwe meubelprogramma.

De hedendaagse kantoorbewoner stelt steeds hogere eisen aan zijn werkomgeving. Lifestyle verschuift van de woonkamer naar kantoor en anonieme vergaderopstellingen en wachtruimtes maken plaats voor meubilair dat ook thuis niet misstaat. Tiempo is een tijdloos lounge-landschap dat bestaat uit modulaire bouwdelen waaronder fauteuils, sofa's, banken, hockers en tafels. Met Tiempo is het verschil tussen `home', `office' en `home office' volledig vervaagd.

Het basisontwerp en de afwerking kenmerken zich door ruimtelijkheid, kalmte en oog voor detail. Geheel eigen accenten kunnen worden aangebracht door de ruime keuze in bekledingsmaterialen, dessins en kleuren. Tiempo past binnen iedere (huis-)stijl, onder meer door de toepassing van Digital Fabrics Printing (Gabriel).

Tiempo maakt deel uit van de MARINSTOLL collectie en is een ontwerp van Daniel Figueroa. In Nederland wordt Tiempo gedistribueerd door een netwerk van Samas Office en Samas Partner vestigingen.

ms_tiempo_1 pb.jpg

banner_sitagworld_actie_125.jpg

BNI-prijs 2007

Winnaar BNI-prijs 2007
bni2007_winnaar.jpg
Margarita Gaier met
Tango Club "La Boca"

Bezoek Samas

Beurs Facilitair
16 -17 -18 januari 2008

Copyright © 2007 Samas