Gemeente Bergeijk

Verklaring ingevolge artikel 8.19, lid 2 onder c, van de Wet milieubeheer
20-11-2007

Burgemeester en wethouders van Bergeijk;

gelet op artikel 8.19, lid 5, van de Wet milieubeheer;

maken bekend:

dat zij aan het volgende bedrijf een verklaring ingevolge artikel 8.19, lid 2, onder c., van de Wet milieubeheer hebben afgegeven:

Berma Plaatwerk B.V. voor het veranderen van de inrichting (uitbreiden opslag gasflessen en het verplaatsen van de stikstoftank) gelegen aan Bokkerijder 10 te Bergeijk.

De verklaring en de daarbij behorende stukken kunnen elke werkdag van 09.00 uur tot 12.30 uur en iedere dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 19.00 uur worden ingezien op het gemeentehuis, Burg. Magneestraat 1 te Bergeijk.

Ingevolge artikel 20.1 van de Wet milieubeheer kan een belanghebbende tegen een verklaring beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Alvorens de belanghebbende echter beroep kan instellen, dient deze ingevolge artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar te maken tegen deze verklaring door uiterlijk op 27 december 2007 bij ons bezwaar in te dienen tegen de betreffende verklaring.

Het bezwaarschrift moet zijn gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Bergeijk, Postbus 10.000, 5570 GA Bergeijk.

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste het volgende bevatten:

* naam en adres indiener;

* dagtekening;

* een omschrijving van het besluit (verklaring) waartegen het bezwaar is gericht;

* de grond van het bezwaar.

Zij wijzen er op dat het indienen van een bezwaarschrift geen schorsende werking heeft. Dat wil zeggen dat een besluit (verklaring) na afloop van de bezwarentermijn in werking treedt, tenzij in genoemde periode om een voorlopige voorziening wordt verzocht.

Het verzoek om een voorlopige voorziening moet in tweevoud worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s-Gravenhage en dient vergezeld te gaan van een afschrift van het bezwaarschrift. Een besluit (verklaring) treedt niet eerder in werking voordat op dat verzoek is beslist.