Ingezonden persbericht


Huisartsenpraktijk Buitenhof breidt uit op nieuwe locatie bij OLVG

Huisartsenpraktijk Buitenhof, sinds begin 2007 gehuisvest in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG), is deze maand verhuisd naar een geheel nieuwe locatie bij het ziekenhuis. Tegelijkertijd sluiten nog twee huisartsenpraktijken, de praktijken van dokter Oud en dokters Blaauw, zich aan bij Buitenhof. De zes huisartsen vormen samen de unit Huisartsengeneeskunde binnen het OLVG en hebben ruim 6500 patiënten.

Donderdag 22 november wordt de huisartsenpraktijk om 16.30 uur officieel geopend door Douwe Hemrika, voorzitter Raad van Bestuur van het OLVG. De huisartsen en het OLVG verwachten op deze manier de zorg aan de patiënt verder te kunnen optimaliseren. Door dichter bij elkaar te zitten, is het makkelijker om informatie uit te wisselen en kunnen verbeterprojecten tussen de huisartsen en het ziekenhuis sneller en gemakkelijker tot stand komen.

Wij nodigen u uit om bij de officiële opening van huisartsenpraktijk Buitenhof aanwezig te zijn. Waar: Eerste Oosterparkstraat 279
Wanneer: 16.30 uur

Huisartsen van huisartsenpraktijk Buitenhof zijn aanwezig om een toelichting te geven, ook is na overleg een interview met Douwe Hemrika mogelijk. U kunt zich aanmelden bij Persvoorlichting van het OLVG, telefoon (020) 599 25 34 of via persvoorlichting@olvg.nl Ook met uw vragen kunt u daar terecht.